Medlemsmöte med partisekreterare Maria Pettersson

Välkomna på medlemsmöte som kommer att handla om valrörelsen, som vi alla är så spända inför! Vilka frågor kommer F! att driva? Och hur kommer vi att göra det? Och hur kommer vi, var och en, att kunna bidra?

OM MARIA PETTERSSON
Maria har varit med i Feministiskt initiativ sedan 2006 och haft en mängd olika positioner och ansvarsområden i partiet. Hon satt i partistyrelsen 2011-2015 där hon ansvarade för politikutvecklingen, och var ordförande under succévalrörelsen 2014. Hon är vår bostadspolitiska talesperson men har även kommunpolitisk erfarenhet som ledamot i Stockholm vatten och avfall AB. Maria har en strategisk förståelse för såväl politik som för organisation och brinner för förbättrad intern kommunikation och demokrati. Med sitt lugn och ständigt strategiska hållning har hon nu tagit sig an rollen som partisekreterare och vill väldigt gärna komma och träffa oss här på Gotland!

Välkomna till F!lialen måndag 28 maj kl 18:00