VÄLKOMMEN TILLBAKA ELIN!


F! Gotland är mycket glada att Elin Bååth, tidigare ledamot för F! i Regionfullmäktige, återupptar sitt politiska arbete. Onsdag 12 juni valdes Elin under ett medlemsmöte till ny ordinarie ledamot i hälso- och sjukvårdsnämnden, ett uppdrag hon är mycket glad att ta sig an:

”Jag har fått en välbehövlig paus från politiken, men nu är jag redo igen. Det här är för viktiga frågor för att låta bli. Jag vet att jag kan föra in viktiga perspektiv kring hälsa och sjukvård, utifrån mina kunskaper kring jämlikhet, hbtq och antirasism. Att sitta i nämnd är också något väldigt annorlunda mot att sitta i fullmäktige som jag gjorde innan, och det känns helt rätt just nu i mitt liv.”

Elin väljs formellt under kommande Regionfullmäktige och påbörjar arbetet i nämnden till hösten.