Torun Ström, 37 år, socionom, Visby

Jag heter Torun, är 37 år och bor i Visby. Min yrkestitel är socionom, jag är trädgårdsmästare, kvinna och dotter. Jag är flickvän, väninna, kompis och medmänniska. Jag är kristen, politiker, feminist och nästan alltid vegetarian.

Jag är en människa som finns här bland alla andra människor och jag vill skicka en varm hälsning till alla som värnar vår demokrati, som ger hopp och framtidstro, som hyllar alla människors okränkbara värde, som älskar och kämpar för sina medmänniskor, som utmanar normer och vågar vara obekväma, ni som står emot nationalism och främlingsfientlighet, som älskar och hoppas, som kämpar för och värnar vår planet och alla väsen och skönhet som finns i vår natur, som ger hellre än tar, som komposterar, sopsorterar och gräver, som pussas, kramas och älskar. Ni behövs mer än någonsin.

Vi skapar trygga rum tillsammans. Vi håller om varandra och står starka. Kärleken är större än hatet. Naturen är större än människan och hoppet om att en annan värld är möjlig är drivkraften. Det är för alla ni, för oss, som Feministiskt Initiativ finns. Det är för att ge hopp, förändring och framtidstro!

Rösta rosa den 9 september – vi gör det tillsammans!